Software

Tools voor iedere stap in het proces

GroeneWarmte heeft uitgebreide kennis en ervaring in het ontwikkelen van software ter ondersteuning van de diverse stappen in het ontwikkelproces.

Besluitvorming

Het grote aantal stakeholders vertraagt de realisatie van thermische netten. Op basis van een grote hoeveelheid informatie moet overeenstemming bereikt worden terwijl de belangen verschillen. Wij ontwikkelen software om voor elke stakeholder de consequenties van een bepaalde keuze duidelijk te maken.

Ontwerp

Duurzame energiesystemen worden integraal ontworpen. Er wordt rekening gehouden met productie, het verschil in vraag tussen zomer en winter en met de kosten van aanleg en exploitatie. Wij ontwikkelen software om op verschillende niveaus snel een ontwerp te kunnen maken, van grof naar fijn.

Realisatie

De aanleg van een thermisch energiesysteem is een complex en ingrijpend proces. Ons doel is om dit proces zo snel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Wij hebben software ontwikkeld die de ondergrond analyseert en vergelijkt met observaties uit het veld. Zo zijn er geen verrassingen tijdens realisatie.

Exploitatie

De consument wil voorzien worden van duurzame energie voor een eerlijke prijs. Ook wil de consument de zekerheid hebben dat er voldoende energie beschikbaar is in de winter, wanneer het koud is. Wij hebben software ontwikkeld welke ervoor zorgt dat er altijd voldoende energie voorradig is tegen een minimale prijs.

Binnenkort…

Wilt u nu al meer weten over de software van GroeneWarmte en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan gerust alvast contact op met het GroeneWarmte team.

Neem contact op
MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE SOFTWARE?